Gyakori kérdések

Megszerezni kívánt kategória NINCS befolyással a már meglévő jogosítványra.

Nagyon ritkán fordul elő anyagi kár oktatás során. Autóvezetés esetén az oktató felelőssége minden.
Motoros oktatás esetén ez a kérdés a tanulmányi szerződésben van rögzítve: A tanuló anyagi felelősséggel tartozik a motor iránt. Esetleges probléma esetén kompromisszumos megoldást keresünk, a sérült alkatrészt bontott alkatrésszel pótoljuk. Ez nagyon ritkán fordul elő, és nem jelent jelentős anyagi terhet.

A köznyelvben “rutin” vizsgaként nevezett vizsga, melynek keretein belül adott gyakorlópályán, bóják között kell manőverezve több feladatot végrehajtani.

Nem kell előre nagy összeget kifizetni, mindig az aktuálisan felmerülő, a weboldalon is listázott költségeket szükséges készpénzben fizetni. A gyakorlati oktatás díja több részletben is rendezhető!

Nem! A tanuló ezzel kockáztatja a tanfolyam befejezését, pénzbírságra és akár eltiltásra is számíthat, aki átadja a járművet szabálysértést követ el, és elveszítheti vezetői engedélyét is.

Vezetni csak járművezetői igazolvány birtokában lehet, tehát meg kell várni míg a plasztikkártya elkészül, és kezünkbe kerül. A sikeres vizsga még nem jogosít vezetésre!